Samen werken Samen beter

Algemeen

De fysiotherapiepraktijk Welman N.R.W.M. is sinds 1993 bekend in de wijk Terwinselen te Kerkrade. Vanaf 2003 is de praktijk te vinden in het nieuwe Gezondheidscentrum Terwinselen. Deelname in het gezondheidscentrum stond voor Noël Welman
hoog op het verlanglijstje gezien de ontstane samenwerking met de andere disciplines. Binnen de fysiotherapie is vooral het overleg met de huisartsen bijzonder belangrijk.
Als specialisten in beweging willen fysiotherapeuten, naast het behandelen van klachten, een positieve bijdrage leveren aan gezond bewegen, het terugdringen
van ziekteverzuim en het voorkomen van blessures. Op die manier helpt de fysiotherapeut u om uw lichaam zo goed mogelijk functionerend te houden. Uw lichaam verdient immers de beste behandeling.
Doordat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van behandelingen, praktijkervaring, scholing en vakoverleg en werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk
Genootschap voor Fysiotherapie ( KNGF) zijn wij toegelaten tot het kwaliteitsregister fysiotherapie. Alle in de praktijk werkende fysiotherapeuten zijn geregistreerd.

Aangesloten zijn wij bij een aantal netwerken cq. samenwerkingsverbanden, waaronder ; Parkinsonnetwerk, netwerk Perifeer Arterieel Vaatlijden (PAV), COPD via FOZL-HOZL, Diabetes Mellitus, angst- en depressiestoornissen, valpreventie. Daarnaast nemen wij daar waar mogelijk deel aan de aangeboden zorgprogramma‘s van Gezondheidscentrum Terwinselen.

Daarnaast zijn wij al een aantal jaren gestart met actieve revalidatie/ medische training zowel individueel als in groepsverband in onze volledig ingerichte oefenruimte conform de eisen zoals die binnen FOZL ( = Fysiotherapeuten Oost Zuid-Limburg) gesteld en goedgekeurd zijn. Deze trainingen zijn o.a. geschikt voor mensen met de volgende aandoeningen : fibromyalgie/ reuma, arthrose/ osteoporose, hart- ( o.a. coronaire aandoeningen), vaat- en longziektes, chronische rugklachten, revalidatie na operatie/blessure,diabetes en overgewicht. Tevens zijn deze trainingen geschikt voor 50-plussers.

Openingstijden

De praktijk is geopend op
maandag t/m vrijdag van 08.00 uur - 18.30 uur, eventueel is een avondspreekuur op afspraak mogelijk.

Behandeling uitsluitend volgens afspraak
T 045 - 5418490
E fysiotherapie@gcterwinselen.nl

Algemene informatie kunt u vinden op de website van onze beroepsvereniging:
www.fysiotherapie.nl