Samen werken Samen beter

Huisartsen

 Jasper Trietsch (1975, Nijmegen): Ik volgde mijn geneeskunde opleiding aan de Universiteit Maastricht. Na mijn afstuderen in 2001 was ik werkzaam als arts assistent gynaecologie in het Maasland ziekenhuis Sittard en het Wilhelmina kinderziekenhuis Utrecht. Na het voltooien van de Huisartsenopleiding in 2007 werkte ik korte tijd als waarnemend huisarts. Sinds 2008 werk ik in het gezondheidscentrum Terwinselen, vanaf 2009 als praktijkhouder. In 2016 ben ik gepromoveerd aan de Universiteit Maastricht op het proefschrift Implementation of local quality improvement collaboratives to improve test ordering and prescribing performance of general practitioners. Ik ben getrouwd en heb 3 zoons.
Klik op deze link om het proefschrift te openen
           
               

Piet De Bruyckere: Ik ben afkomstig uit België en sinds 2001 werkzaam in Gezondheidscentrum Terwinselen. Naast de dagelijkse patiëntenzorg ben ik ook opleider voor nieuwe huisartsen en actief bij de regionale huisartsenvereniging (HOZL). In 2009-2010 heb ik de kaderopleiding hart- en vaatziekten gedaan, daar ligt mijn speciaal aandachtsgebied. Naast deze drukke en uitdagende baan heb ik thuis een fijn gezin. Samen met mijn echtgenote heb ik 2 dochters en 2 zonen. In mijn vrije tijd ga ik geregeld sporten en ben ik met muziek bezig.

           
               
Ik ben Sandra de Vree, geboren en getogen in Heerlen. Zowel mijn Geneeskundeopleiding als de Huisartsenopleiding heb ik aan de Universiteit van Maastricht gevolgd. Tussen beide opleidingen heb ik 1,5 jaar als arts assistent cardiologie in het Atrium te Kerkrade gewerkt. Sinds 2003 werk ik met veel plezier in het gezondheidscentrum Terwinselen. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters en een zoon.            
               
Simone Jaarsma (1965): Ik volgde de geneeskunde opleiding in Utrecht. Daarna heb ik van 1995 tot 2009 als tropenarts Public Health specialist in verschillende landen in Zuid-oost Afrika gewerkt. In 2009 ben ik met mijn man en kinderen teruggekeerd naar Nederland, waar ik in Maastricht de Huisartsenopleiding heb gedaan. Sinds eind 2013 werk ik met veel plezier als huisarts voor 3 dagen per week in het gezondheidscentrum Terwinselen. Daarnaast doe ik ook korte waarnemingen in andere huisartsenpraktijken in de regio Maastricht en het Heuvelland.            
               
Geraldine Kibbelaar
Sommige patiënten zullen Geraldine Kibbelaar reeds kennen; ze is vanaf 2013 als waarnemend huisarts werkzaam geweest in het centrum, waar ze tijdens vakanties of ziekte van collega huisartsen spreekuren heeft overgenomen. Nu versterkt het team van huisartsen nu op drie vaste dagen dinsdag, donderdag en vrijdag.
Geraldine is afkomstig uit Curaçao en is voor haar studie naar Maastricht verhuisd. Ze heeft aan de Universiteit Maastricht eerst de studie geneeskunde en aansluitend de opleiding huisartsgeneeskunde afgerond. Geraldine werkt in verschillende huisartsenpraktijken in regio Zuid-Limburg als waarnemend huisarts. Ze woont in Gronsveld en is moeder van 2 dochters.

 
           
Verpleegkundig specialist, Diana Terwint
Ik ben werkzaam als verpleegkundig specialist in het Gezondheidscentrum. Ik ben in 2019 afgestudeerd als verpleegkundig specialist, mijn verpleegkunde opleiding volgde ik eerder in Heerlen. Een verpleegkundig specialist heeft na de verpleegkunde opleiding een vervolgopleiding gevolgd. Hierna mag zij zelfstandig diagnoses stellen en behandelen zoals een arts dit ook mag. Het zelfstandig voorschrijven van medicatie hoort hier ook bij.
U kunt bij mij een afspraak maken voor de volgende klachten:
 • KNO klachten
 • Luchtwegklachten
 • Orthopedische klachten (botten en gewrichten)
 • Dermatologische klachten (huid)
 • Buikklachten zonder koorts
 • Kinderen met koorts (vanaf 1 jaar)
 • Kleine ingrepen

  Daarnaast behandel ik ook patienten met chronische ziekten zoals hart en vaatziekten.
  Ik houd spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.