Samen werken Samen beter

Huisartsen

               
Jasper Trietsch (1975, Nijmegen): Ik volgde mijn geneeskunde opleiding aan de Universiteit Maastricht. Na mijn afstuderen in 2001 was ik werkzaam als arts assistent gynaecologie in het Maasland ziekenhuis Sittard en het Wilhelmina kinderziekenhuis Utrecht. Na het voltooien van de Huisartsenopleiding in 2007 werkte ik korte tijd als waarnemend huisarts. Sinds 2008 werk ik in het gezondheidscentrum Terwinselen, vanaf 2009 als praktijkhouder. In 2016 ben ik gepromoveerd aan de Universiteit Maastricht op het proefschrift Implementation of local quality improvement collaboratives to improve test ordering and prescribing performance of general practitioners. Ik ben getrouwd en heb 3 zoons.
Klik op deze link om het proefschrift te openen
Bignr. 59057325301
           
               

Piet De Bruyckere: Ik ben afkomstig uit België en sinds 2001 werkzaam in Gezondheidscentrum Terwinselen. Naast de dagelijkse patiëntenzorg ben ik ook opleider voor nieuwe huisartsen en actief bij de regionale huisartsenvereniging (HOZL). In 2009-2010 heb ik de kaderopleiding hart- en vaatziekten gedaan, daar ligt mijn speciaal aandachtsgebied. Naast deze drukke en uitdagende baan heb ik thuis een fijn gezin. Samen met mijn echtgenote heb ik 2 dochters en 2 zonen. In mijn vrije tijd ga ik geregeld sporten en ben ik met muziek bezig.
Bignr. 99052506101

           
               
Ik ben Sandra de Vree, geboren en getogen in Heerlen. Zowel mijn Geneeskundeopleiding als de Huisartsenopleiding heb ik aan de Universiteit van Maastricht gevolgd. Tussen beide opleidingen heb ik 1,5 jaar als arts assistent cardiologie in het Atrium te Kerkrade gewerkt. Sinds 2003 werk ik met veel plezier in het gezondheidscentrum Terwinselen. Ik heb 2 dochters en een zoon.
Bignr. 69047495301
           
               
Simone Jaarsma (1965): Ik volgde de geneeskunde opleiding in Utrecht. Daarna heb ik van 1995 tot 2009 als tropenarts Public Health specialist in verschillende landen in Zuid-oost Afrika gewerkt. In 2009 ben ik met mijn man en kinderen teruggekeerd naar Nederland, waar ik in Maastricht de Huisartsenopleiding heb gedaan. Sinds eind 2013 werk ik met veel plezier als huisarts voor 2 dagen per week in het gezondheidscentrum Terwinselen. Daarnaast doe ik ook korte waarnemingen in andere huisartsenpraktijken in de regio Maastricht en het Heuvelland.
Bignr. 19038239901
 
           
               
Geraldine Kibbelaar
Ik ben sinds 2013 als waarnemend huisarts werkzaam in het centrum, waar ik tijdens vakanties of ziekte van collega huisartsen spreekuren heb overgenomen. Ik ben nu nog 1 dag werkzaam in de huisartsenpraktijk, op dinsdag.
Ik ben afkomstig uit Curaçao en voor mijn studie ben ik naar Maastricht verhuisd. Ik heb aan de Universiteit Maastricht eerst de studie geneeskunde en aansluitend de opleiding huisartsgeneeskunde afgerond. Momenteel werk ik in verschillende huisartsenpraktijken in regio Zuid-Limburg als waarnemend huisarts, woon in Gronsveld en ben moeder van 2 dochters.
Bignr. 9911288701
   
 
     
               
Isa Houwink
Ik ben sinds 2008 huisarts, na een aantal jaren ervaring als arts-assistent gynaecologie (VUmc en OLVG in Amsterdam en Atrium MC in Heerlen). In 2013 ben ik aan de VUmc bij de afdeling Klinische Genetica Cum Laude gepromoveerd op onderwijs over genetica voor de eerstelijnszorg, waar onder andere de website huisartsengenetica.nl uit is voortgekomen.
Klik op deze link om het proefschrift te openen.
De combinatie werk als huisarts en onderzoek blijven mij trekken omdat ik heb gemerkt dat het elkaar inspireert.
Naast mijn werk als huisarts op de donderdag en vrijdag, werk ik nog een paar dagen per week als docent onderzoeker. Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon. 
Bignr. 69060490601.
           

 
             
Verpleegkundig specialist, Diana Terwint
Ik ben werkzaam als verpleegkundig specialist in het Gezondheidscentrum. Ik ben in 2019 afgestudeerd als verpleegkundig specialist, mijn verpleegkunde opleiding volgde ik eerder in Heerlen. Een verpleegkundig specialist heeft na de verpleegkunde opleiding een vervolgopleiding gevolgd. Hierna mag zij zelfstandig diagnoses stellen en behandelen zoals een arts dit ook mag. Het zelfstandig voorschrijven van medicatie hoort hier ook bij. Bignr. 99920524730
U kunt bij mij een afspraak maken voor de volgende klachten:
 • KNO klachten
 • Luchtwegklachten
 • Orthopedische klachten (botten en gewrichten)
 • Dermatologische klachten (huid)
 • Buikklachten zonder koorts
 • Kinderen met koorts (vanaf 1 jaar)
 • Kleine ingrepen

  Daarnaast behandel ik ook patienten met chronische ziekten zoals hart en vaatziekten.
  Ik houd spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.