Samen werken Samen beter

Herhaalservice apotheek

Ervaar het gemak van onze herhaalservice


Gebruikt u voor een langere periode dezelfde medicijnen? En wilt u zich liever niet bezighouden met uw voorraad en het op tijd bestellen hiervan? Dan is het gemakt van onze herhaalservice wat voor u!
In het kort
  • Altijd op tijd uw doorlopende medicatie in huis
  • Ophalen wanneer het u uitkomt
  • Mogelijkheid voor bezorging
  • Wijzigingen makkelijk doorgeven
  • Het is een gratis service van uw apotheek
Hoe werkt het?
Met onze herhaalservice hoeft u zelf geen herhalingen meer aan te vragen. De apotheek zorgt ervoor dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Dit doen wij in overleg met uw arts. U krijgt een mailtje als uw medicatie klaarstaat. U kunt uw medicatie dan ophalen of laten bezorgen.
Wijzigt uw medicatie?
U kunt wijzigingen telefonisch of per mail (terwinselen.sap@ezorg.nl) aan de apotheek doorgeven. Wij zorgen ervoor dat al uw medicijnen zoveel mogelijk tegelijk geleverd worden.. Geef het ook aan ons door wanneer u wilt of moet stoppen met een medicijn.
Tijdelijk geen medicijnen nodig?
Wordt u bijvoorbeeld opgenomen in het ziekenhuis en heeft u tijdelijk geen medicijnen nodig? Laat het ons weten, dan zetten wij de levering tijdelijk stop. Zodra u weer medicijnen nodig heeft, ontvangen wij graag een bericht om de herhaalservice te hervatten.
Aanvraag overige medicatie.
Gebruikt u naast doorlopende medicijnen ook medicijnen die u alleen naar behoefte of noodzaak gebruikt? Deze medicijnen vallen niet onder de herhaalservice. Deze kunt u herhalen op de voor u gebruikelijke wijze.
Wilt u de herhaalmedicatie starten?
Neem dan contact op met apotheek Terwinselen of kom langs.


Geplaatst op: 21-03-2022