Welkom bij Gezondheidscentrum Terwinselen

E-Consult aanvragen

U kunt nu ook een e-consult aanvragen bij uw huisarts


CGM LIFE eSERVICES is uw persoonlijke gezondheidsdossier online. U kunt online een afspraak maken in de agenda van uw huisarts en nu ook een e-Consult aanvragen.
CGM LIFE eSERVICES is een initiatief van uw huisarts. Om er zeker van te zijn dat de uitwisseling van uw gegevens goed en betrouwbaar is geregeld, wordt een CGM LIFE KEY account aangemaakt in de praktijk. Nadat u de toestemmingsverklaring heeft ondertekend ontvangt u een brief met uw persoonlijke toegangscode en een bevestigingsmail. Wanneer u voor de eerste keer inlogt op CGM LIFE eSERVICES, wordt de Super-PIN gevraagd om uw account activatie af te ronden.

Niet voor spoedeisende hulp

CGM LIFE eSERVICES is een aanvulling op de communicatiemogelijkheden die u heeft met uw huisarts. Het vervangt deze niet! In geval van urgente zaken of levensbedreigende situaties dient u altijd de bekende (spoed)nummers van de praktijk of hulpdiensten. Bovendien moet u er rekening mee houden dat de informatie op CGM LIFE eSERVICES onvolledig kan zijn.

Gebruikersovereenkomst en privacy

Alleen patiënten die voor CGM LIFE eSERVICES een toestemmingsverklaring in de praktijk hebben ondertekend kunnen gebruik maken van dit portaal. In de gebruikersovereenkomst en privacyverklaring is de bescherming van persoonsgegevens geregeld.

Ondersteuning

Voor vragen over een afspraak of medische vragen kunt u contact opnemen met uw praktijk.
Geplaatst op: 28-11-2017