Samen werken Samen beter

Algemeen

Tandartspraktijk van Hoeven is een algemene praktijk. Al sinds 1985 zijn we gevestigd in Kerkrade-west en vanaf 2003 in het toen nieuwe gezondheidscentrum Terwinselen. Een nieuwe, moderne werkomgeving, maar ook een keuze voor intensievere samenwerking met andere disciplines
in de 1ste-lijns gezondheidszorg van Kerkrade en omgeving.

De mondzorg maakt het ruime aanbod aan zorg van het gezondheidscentrum Terwinselen nog completer. Ons aandeel in de samenwerking richt zich vooral op het belang van een goede mondverzorging in het kader van de algemene gezondheid. Niet iedereen is zich voldoende bewust van het feit dat veel klachten in ons lichaam ook te maken kunnen hebben met problemen in de mond.

Claudia Janssen is als mondhygiëniste part-time werkzaam in onze praktijk Ook voor mensen die een andere tandarts bezoeken is het mogelijk bij haar een afspraak te maken. Dit kan op alle werkdagen als de praktijk geopend is.
De praktijk is 5 dagen per week geopend. Op de donderdagen en vrijdagen is mw. S.E. Strzalkowska, in onze praktijk werkzaam.
Wegens zwangerschapsverlof is mw. S.E. Strzalkowska de komende maanden niet werkzaam in de praktijk. Haar werkzaamheden worden door F.G. van Hoeven waargenomen.

We werken samen met twee kleinschalige tandtechnische laboratoria in de regio.
- Tandtechniek Spera in Heerlen.
- Tandtechnisch centrum Oud- Schandelen eveneens in Heerlen.

De praktijk is geopend op:
Maandag t/m vrijdag van: 08.30 uur - 12.30 uur en 13.30 uur - 17.00 uur
Behandeling alleen volgens afspraak. telefoonnr. 045 - 541 61 30

E-mail: tandarts@gcterwinselen.nl

Met collega's in de regio hebben we al jaren een uitstekende weekenddienstregeling. Aan de rechter zijde kunt u zien wie er op dit moment dienst heeft.

Voor algemene informatie kunt u de website van onze beroepsvereniging bezoeken: www.ant-online.nl

Tandartspraktijk Van Hoeven is aangesloten bij:

WeekendDienst

Tandarts: Dienst
Telefoon: 085 1301553
Adres:
Postcode:
Plaats:
Kaart: Locatie

Spreekuren:
Zaterdag en Zondag 11:30 tot 12:00