Samen werken Samen beter

Verhuizing tandartspraktijk

De tandartspraktijk gaat na de zomer verhuizen.

Tot en met 25 augustus 2023 blijven we aan de Maarzijde 2 en blijft het telefoonnummer gelijk.

Vanaf maandag 28-08-2023 kunt u voor uw behandeling terecht bij ons op de nieuwe locatie. Dit is bij Tandartspraktijk Bekkerveld in Heerlen, aan de Benzenraderweg 78.

Op de nieuwe locatie is het mogelijk om gratis te parkeren in de wijk met een parkeerschijf ook kan het zonder parkeerschijf op het parkeerterrein van de lokale sportclub (3 minuten lopen).

Zoals u gewend bent kunt u op de nieuwe locatie ook gewoon weer een gebitsreiniging boeken bij onze preventie-assistente Ellen.

Uw gebruikelijke afspraken die u al bij ons heeft ingepland gaan gewoon door op de nieuwe locatie. U hoeft hier dus geen nieuwe afspraak voor te maken.

Om een kijkje te nemen op onze nieuwe locatie verwijs ik u door naar de website: https://www.tandartsbekkerveld.nl/

De nieuwe groepspraktijk geeft de mogelijkheid om ook behandelingen te boeken bij zeer ervaren tandarts A. Simons. Tandarts Simons is voor sommige bekend van tv, hij heeft veel ervaring met esthetiek. Op de nieuwe locatie kunt u ook een afspraak maken in de avond of op zaterdag. Verder rest het mij u te bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen jaren en hoop ik u na de zomer weer te zien op onze nieuwe locatie.

Vriendelijke groet, Truus, Ellen, Alex, Ingrid, Philippe, Jesus, Tanja, Alexander, Lidia, Christa, Wendy