Samen werken Samen beter

Nieuws

Onze praktijk voldoet uiteraard aan alle infectiepreventierichtlijnen. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk is.

Om uw bezoek goed te laten verlopen vragen wij u:

1,5 meter afstand te houden als u in de praktijk ben;

Het is verplicht een mondkapje te dragen (bij 13 jaar of ouder)

Uw tanden thuis te poetsen;

Liefst alleen (zonder begeleiding) naar de praktijk te komen;

Niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, naar binnen te komen;

Uw handen bij binnenkomst te desinfecteren met handalcohol en dan aan te melden
bij de balie. Hier zal nogmaals de Corona-triage gedaan worden.

Wanneer u of een gezinslid/medebewoner last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Stem telefonisch af met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.
Bij het constateren van symptomen van Corona tijdens uw tandartsbezoek zijn we helaas genoodzaakt de behandeling niet door te laten gaan en verzoeken u dan op een later tijdstip telefonisch een nieuwe afspraak te maken.

Toeslag

Wij maken als mondzorgverlener extra kosten door de Corona-uitbraak. Om die reden heeft de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) bepaald dat wij tijdelijk een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening mogen brengen. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw zorgverzekeraar in sommige gevallen vergoed. Voor kinderen (tot 18 jaar) worden deze kosten altijd vergoed.Een kijkje bij Tandartspraktijk Montoya.
Klik hier om het filmpje te bekijken.